Eerste #010tm succesvol

Veel mensen maken gebruik van Twitter en/of andere social media. Een goede ontwikkeling, zolang het wordt beschouwd als een toevoeging op andere communicatiekanalen. Het komt voor, dat mensen uit de omgeving elkaar “kennen” via Twitter, maar nog niet persoonlijk ontmoet hebben.

Om de persoonlijke contacten tussen de Schiedamse Tweeps (mensen die gebruik maken van Twitter) te verbeteren ontstond op een zonnige (terras)middag met Aad v.d. Griendt (@retail_depot ), Ben Dubbeldam (@WSM_Schiedam ) en ondergetekende (@John_Smits & @OCSchiedam ) het idee voor een Schiedammer Tweep Meet (afgekort #010tm ).

Na een week van teasers en aankondigingen via Twitter was het dan zover. Op vrijdag 24 augustus vond de eerste #010tm plaats.


Gezien de opkomst van ondernemers, winkeliers en politici kunnen we het als een geslaagde bijeenkomst beschouwen, die vraagt om een vervolg.

Aanwezig waren o.a. de volgende “tweeps”:

@retail_depot
@wsm_schiedam
@John_Smits
@OCSchiedam
@Andreastwitt
@RobOosthof
@Annerike
@AmazingFlowerss
@HermanKriek
@AgnesHensen
@RobvanderGaag
@homepresents1
@stofstudioshop
@RobHolmer
@MichielSchiedam
@pvdm_info
@habitaskoken
@rolandhelpt
@sterretjeparton
@marcokranenburg
@111jacques
@FashionLidiaBra
@zendertje
@kippenkoning1
@corhers
@weesevents
@annettejongen
@mrbregman

… en enkele geïnteresseerde “non-tweeps”

Onder de aanwezigen, werd een boek van Cor Molenaar verloot (“Het einde van winkels?” over de toekomst van retail, toepasselijk gezien de locatie aan de Hoogstraat) dat werd gewonnen door Agnes Hensen (@AgnesHensen ).

Bent u er de volgende keer (weer) bij? houd de hashtag #010tm én deze site in de gaten!