Kick-off groot succes

De eerste Open Coffee Schiedam is zeer succesvol verlopen.

Na het welkomstwoord door organisator John Smits volgde een gepassioneerde toelichting door Maurice Nooteboom m.b.t. de activiteiten van de Nooteboom groep, naast het Seat-dealerschap in Schiedam, waar we te gast waren, hebben zij namelijk in de regio ook nog enkele profile tyrecentra en een groothandel in banden en lichtmetalen velgen. Maurice benadrukt dat zij er zijn voor “mensen met banden” maar dat de “banden met mensen”, minstens zo belangrijk zijn.

Er waren ca. 75 bezoekers met verschillende achtergronden die elkaar mooi aanvulde. Zo kon men kennismaken met accountmanagers van de gemeente Schiedam, de Kamer van Koophandel en diverse banken maar uiteraard ook vele grote en kleine ondernemers uit de regio.

Tijdens de bijeenkomst en achteraf hebben we vele positieve reacties mogen ontvangen van de enthousiaste bezoekers.

Hartelijk dank aan de familie Nooteboom en hun medewerkers voor hun gastvrijheid en graag tot ziens bij de volgende Open Coffee Schiedam op 7 juli bij BGS.

[klik op onderstaande foto’s voor vergroting]

Autocentrum NooteboomEntree Autocentrum NooteboomWelkomstwoordKorte welkomspeechGemixd gezelschapGepassioneerd verhaal over de Nooteboom groepTussen de Seat'sVeel bezoekersShowroom vol bezoekersVeel nieuwe contactenInteressante discussies

Met dank aan David Bauman & John Starre voor de foto’s