Rabobank Coöperatiebijeenkomst

Onze partner Rabobank Schiedam-Vlaardingen organiseert op maandag 14 januari 2013 een coöperatiebijeenkomst met als thema: “Coöperatief ondernemen”.

Cooperatiebijeenkomst-300x250

Betekent het online winkelen het einde van drukke winkelstraten? Welk effect heeft dit op ondernemend Schiedam en Vlaardingen?

Een bijeenkomst gericht op ondernemers uit Schiedam en Vlaardingen. De e-visie van de Rabobank op het MKB, waarin het veranderende consumentengedrag centraal staat, is een onderdeel van het programma. Ook presenteren de beste drie starters uit de ondernemerswedstrijd Startop zich aan u. U bepaalt uiteindelijk wie als winnaar naar huis gaat.

Speciale gast van de avond is Cor Molenaar, onder andere schrijver van het boek “Het einde van winkels?”. Met zijn visie op de onbegrensde mogelijkheden van het internet en de gevolgen daarvan voor het MKB schudt hij ondernemers wakker en geeft hij stof tot nadenken. Tijdens het netwerken kunt u met collega-ondernemers en andere aanwezigen van gedachten wisselen over het gevolg van de besproken onderwerpen.

Als ambassadeur van deze bijeenkomst nodig ik u van harte uit deze inspirerende avond bij te wonen.

Programma

U bent vanaf 18.45 uur welkom in Theater aan de Schie, Stadserf 1 in Schiedam. Om 19.30 uur begint het officiële programma. Na een korte pauze zal Cor Molenaar om 21.00 uur zijn lezing verzorgen gevolgd door de bekendmaking van de winnaar van Startop. Rond 22.00 uur is er ruim de gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie en direct aanmelden, via: http://rabo.nl/O3P5X