Rabobank Schiedam-Vlaardingen partner van Open Coffee Schiedam

Rabobank Schiedam-Vlaardingen en Open Coffee Schiedam zijn vanaf heden officieel partners, wat inhoudt dat er intensiever wordt samengewerkt.

partnership Rabobank Schiedam-Vlaardingen vlnr Javier Alvarez de Eerens, Rik Lagerweij en John Smits

Van links naar rechts [klik voor vergroting]: De heren Javier Alvarez de Eerens (Manager Corporate Banking), Rik Lagerweij (Manager Verzekeringen & Bedrijven Advies) en John Smits (Open Coffee Schiedam) bezegelen de samenwerking voor de ingang van het hoofdkantoor.

Rabobank Schiedam-Vlaardingen ervaart de Open Coffee Schiedam als een waardevol netwerk, waar zij graag haar naam aan verbindt. Op deze manier kan zij een bijdrage leveren aan het stimuleren van lokaal ondernemerschap zowel voor, tijdens en na de bijeenkomsten. Ondernemers kunnen praten met de adviseurs die tijdens de bijeenkomsten aanwezig zijn, maar ook via de website of telefonisch. Verschillende zaken kan men ook direct zelf regelen. Daarnaast staan de specialisten van de bank klaar om ondernemers te voorzien van persoonlijk advies en bijvoorbeeld branche-informatie.

U vindt Rabobank Schiedam-Vlaardingen, de bank met ideeën, aan de Karel Doormanweg 48 te Schiedam en/of online: www.Rabobank.nl/Schiedam-Vlaardingen, de accountmanagers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Rabobank logo