Route: Autocentrum Nooteboom 9-6-2011

Hierbij treft u de routebeschrijving aan om bij Open Coffee Schiedam locatie Autocentrum Nooteboom te komen.

Routebeschrijving via Google maps
(u kunt bij “A” uw eigen adres invullen)

Voor degenen met een navigatiesysteem, het adres is; Zwaluwlaan 84, 3121XX, Schiedam.

Parkeren

Ik raad u aan te parkeren in de GRATIS parkeergarage (Albert Heijn / Hof van Spaland), te bereiken vanaf de Zwaluwlaan (via Churchillweg of ’s Gravenlandseweg).
Parkeren kunt u het beste op deck2 (dak) deze wordt nauwelijks gebruikt, waarna u via de wenteltrap aan de achterzijde uitkomt in de straat naast Autocentrum Nooteboom (blauwe stippellijn). Entree is aan de voorzijde (Zwaluwlaan 84).

“Afsluiting”

Let op: Op donderdag 9 juni is een klein deel van de Zwaluwlaan afgesloten (tussen parkeergarage Spaland en de Churchillweg) ivm het snoeien van enkele bomen, de Open Coffee locatie Autocentrum Nooteboom én de parkeergarage zijn echter normaal bereikbaar.


[Klik voor vergroting]

Vertrek

Bij vertrek kunt u ivm de afsluiting het beste linksaf slaan bij het verlaten van de parkeergarage, de Zwaluwlaan volgen tot aan de rotonde, daar rechtsaf slaan de ’s Gravenlandseweg op en deze volgen tot aan de snelweg en/of centrum (afhankelijk van uw bestemming.

Alternatief

alternatieve parkeerlocatie is aan het Bachplein, waarna u te voet (door winkelcentrum Hof van Spaland) de zwaluwlaan 84 kunt bereiken.

OV-staking

Houd er rekening mee dat er geen openbaar vervoer rijdt i.v.m. staking.