Samenwerking Maasboulevardfeest

Dit jaar werken de organisatoren van het Maasboulevardfeest en Open Coffee Schiedam voor het eerst samen om het feest ook voor zakelijke relaties interessant te maken.

Maasboulevardfeest

Gratis toegankelijke festival dat jaarlijks 40.000 tot 50.000 bezoekers naar Schiedam weet te trekken.

Maasboulevardfeest (bron:Farlagraaf)

Dit jaar zal het op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli plaats vinden. Voor meer info en programmering zie: www.Maasboulevardfeest.nl

Samenwerking

“Het Maasboulevardfeest heeft naast veel enthousiaste bezoekers ook een stevig zakelijk netwerk nodig om het organiseren van een dergelijk groot evenement mogelijk te maken. We waren dan ook op zoek naar mogelijkheden om onze zakelijke gasten te ontvangen”, aldus John van Oudenaarde voorzitter Stichting VAGE, organisator van het Maasboulevardfeest.

John Smits (Open Coffee Schiedam): “We waren al sinds vorig jaar, toen ik zelf te gast was, in gesprek over een mogelijke samenwerking, met als resultaat de verschillende zakelijke bijeenkomsten die tijdens het weekend georganiseerd zullen worden”.

Bijeenkomsten voor zakelijke gasten

Dit jaar worden backstage verschillende zakelijke (netwerk)evenementen georganiseerd, voor (potentiële) sponsoren en relaties van het Maasboulevardfeest, die persoonlijk zijn uitgenodigd.

Logo Maasboulevardfeest