Uitnodiging 29-6-2016 Grote of St Janskerk

Bij deze nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan de Open Coffee Schiedam op woensdag 29 juni, wanneer we te gast zijn in de Grote-/St.Janskerk te Schiedam.

Locatie

Grote- / St. Janskerk
Lange Kerkstraat 37
3111NN Schiedam

groteofsintjanskerkschiedam.nl

Datum / tijd

Woensdag 29 juni 2016 van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

EXPO Schiedammers maken…

Tijdens de bijeenkomst heeft u meteen de mogelijkheid om de “EXPO Schiedammers maken…” te bezoeken, deze tentoonstelling over Schiedamse “makers” is een initiatief van de Stichting Sint Janskerk Schiedam die als doel heeft om het kerkgebouw te exploiteren, waardoor het gebouw voor de toekomstige generaties behouden kan blijven. Voorzitter van het bestuur, Bram van Hengel: “De Grote- of Sint Janskerk is zelf een sprekend voorbeeld van ‘Schiedammers Maken…’ want dit gebouw uit 1425 is door en voor Schiedammers gemaakt. Ondernemerschap en het kerkgebouw waren in die bijna 600 jaar nauw verbonden, want de gilden kwamen hier samen. We zijn blij dat al die prachtige bedrijven en makers hier de ruimte kunnen krijgen om hun trots te laten zien.”

Fotograaf Jan van der Ploeg maakte in twee jaar tijd ruim 250 foto’s van Schiedammers die bijzondere producten maken en diende daarmee als basis voor dit Schiedamse jaarthema.

EXPO Schiedammers maken

Na afloop van de bijeenkomst wordt de mogelijkheid geboden om een korte rondleiding mee te maken langs o.a. de Consistorie of goudleerkamer.

Consistorie of goudleerkamer

Foto’s zijn verstrekt door Stichting Sint Janskerk Schiedam.

Meld u meteen aan!

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren kan betaald in de omgeving, we adviseren u te parkeren in de ABC-garage aan de Kreupelstraat 27 (1e uur gratis), de Grote-/St. Janskerk is aan de overkant van de uitgang van de parkeergarage.

Komt u met de fiets? hiervoor zijn voldoende plaatsen aanwezig bij de ingang.

Kosten?

Toegang is gratis, we vragen -als bijdrage in de kosten- een kleine vergoeding voor de consumpties en of u zich van te voren wilt aanmelden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen, indien u uw product of dienst wil promoten, neemt u contact op met de organisator om de mogelijkheden te bespreken.

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!