Uitnodiging Bibliotheek 17 januari

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende Open Coffee Schiedam, we zijn op donderdag 17 januari te gast bij de Bibliotheek Schiedam.

De Bibliotheek Schiedam logo

Bij de Bibliotheek Schiedam verandert de komende maanden veel. De Nieuwe Bibliotheek is een laagdrempelige, cultureel ondernemende organisatie die vertrouwde en innovatieve diensten aanbiedt, samen met lokale partners en iedereen die in Schiedam woont, werkt of studeert.

Nog nadrukkelijker dan voorheen staat de Nieuwe Bibliotheek Schiedam voor samen in de stad: samen ervaringen en kennis delen.

Locatie

De Bibliotheek Schiedam
Stadserf 1
3112DZ Schiedam

[klik hier voor website]

Datum/tijd

Donderdag 17 januari 2013 van 9:00 tot 11:00 uur

Gratis Aanmelden

Route

Klik op “route” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren (betaald) is zéér beperkt mogelijk in de directe omgeving, we adviseren dan ook om gebruik te maken van de ABC-parkeergarage aan de Kreupelstraat 27, op ca. 300 meter = 3 minuten loopafstand (zie de tweede “pin” in bovenstaande plattegrond).

Tarief

1e uur gratis.
2e uur € 0,50 per half uur
Daarna € 1,- per half uur

De Bibliotheek Schiedam

De Bibliotheek Schiedam is er voor iedereen, dus ook voor de ondernemende Schiedammer! De Schiedamse bibliotheek werkt hard aan gepersonaliseerde online diensten via www.debibliotheekschiedam.nl en de bibliotheek-aan-huis dienst. Als drukbezette professional kunt u uw bibliotheekzaken op deze manier online regelen op een tijdstip dat ú uitkomt en hoeft u niet meer de deur uit om bijvoorbeeld boeken, tijdschriften, e-books en andere materialen uit de landelijke collectie te lenen.

Zaken doe je steeds meer online, maar natuurlijk nog steeds ook persoonlijk. De Bibliotheek Schiedam op het Stadserf ligt op loopafstand van de trein, tram, bus en metro, hartje centrum. Op deze locatie biedt men een actueel en breed aanbod aan media en informatie. Plus gratis wifi! De ideale plek om op uw gemak uw werk te doen.

Wilt u uw kennis delen? Gelijkgestemden ontmoet u in de kenniscirkels op het gebied van financiën, gezondheid, betrokkenheid bij de stad Schiedam, kennis van de eigen leefomgeving en trends in de samenleving.

Wilt u van een opening of andere activiteit van uw organisatie een belevenis maken? Huur dan een lid van de Voorleesbrigade in. Bij elke denkbare gelegenheid kunnen leden van de Voorleesbrigade een passend verhaal voorlezen aan kinderen of volwassenen, in een grote groep of in een intiem clubje.

De Schiedamse bibliotheek heeft dus meer te bieden dan u denkt. Maak dus (opnieuw) kennis met de Bibliotheek Schiedam. Ook voor de ondernemende Schiedammer!

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen. Wilt u gebruik maken van exclusieve promotie-mogelijkheden, neem dan contact op!

Aanmelden
Gratis Aanmelden

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook

Zegt het voort!