Uitnodiging CBK (Wennekerpand) Dinsdag 13 maart

Bij deze nodig ik u van harte uit om aanwezig te zijn bij de volgende Open Coffee Schiedam op dinsdag 13 maart bij het CBK.

CBK Centrum Beeldende Kunst Schiedam

Locatie

Centrum Beeldende Kunst (CBK)
(Wennekerpand)
Vijgensteeg 2
3111PT Schiedam

http://www.CBKSchiedam.nl/

http://www.Wennekerpand.nl/

Datum/tijd

Dinsdag 13 maart 2012 van 9:00 tot 11:00 uur

Gratis Aanmelden

Het Centrum Beeldende Kunst (CBK) Schiedam fungeert als verzamelplaats van kunst, cultuur en creativiteit in de stad. Het centrum treedt op als initiatiefnemer en organisator van kunstprojecten; op scholen, in de wijken en bij ondernemers. ze brengen kunst onder de aandacht door middel van tentoonstellingen en activiteiten. Ze zijn vraagbaak voor kunstenaar én liefhebber en brengen beide met elkaar in contact.

CBK kunstuitleenAls kunstuitleen hebben zij een ruim en boeiend aanbod voor vele smaken.

De missie van het CBK Schiedam is een brede keuze bieden aan kunst, cultuur en creativiteit, zij laten zich daarbij inspireren door de stad Schiedam, haar bewoners, historie en actualiteit.

Ook u als ondernemer kan er terecht voor advies m.b.t. de kunstcollectie die bij uw bedrijf past.

Entree Wennekerpand SchiedamSinds het voorjaar van 2011 is het CBK, met enkele andere kunstinstellingen gevestigd in het cultuurverzamelgebouw Wennekerpand, waar allen een grotere reikwijdte hopen te bereiken en door samenwerking een groot cultureel publiek kunnen enthousiasmeren.

Route

Klik op “route” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren (betaald) is zéér beperkt mogelijk in de directe omgeving, we adviseren dan ook om gebruik te maken van de ABC-parkeergarage aan de Kreupelstraat 27, op ca. 275 meter = 3 minuten loopafstand (via Herenstraat of Boterstraat)

Tarief

1e uur gratis.
2e uur € 0,50 per half uur
Daarna € 1,- per half uur

Rondleiding

Na afloop van de Open Coffee, wordt u in de gelegenheid gesteld om aan een rondleiding door het pand deel te nemen, hierdoor krijgt u een indruk van de activiteiten in het Wennekerpand.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen.

Aanmelden

Gratis Aanmelden

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter en de LinkedIn-group.

Zegt het voort!