Uitnodiging Fundbowling 19-3-2016

Deze speciale editie van Open Coffee Schiedam zal in het teken staan van fundraising voor Stichting Jarige Job, tijdens Fundbowling die door Rotaryclub Schiedam georganiseerd wordt bij Bowling de Walvis (boven het tankstation aan de Nieuwe Haven).

Zij zijn nog op zoek naar bedrijventeams (tot 5 collegae/vrienden/bowlers per team), maar om ook individuele ondernemers de kans te bieden deel te nemen aan Fundbowling en zo bij te dragen aan het goede doel, is besloten om een speciale Open Coffee Schiedam te organiseren. Dit is werkelijk een unieke en actieve manier van netwerken. Tevens biedt het de ondernemers die doordeweeks verhinderd zijn, de gelegenheid om aanwezig te zijn.

Deze speciale editie van de Open Coffee is eenmalig, dus zorg dat u er bij bent! De volgende bijeenkomst, zal weer op een doordeweeks ochtend van 9:00 tot 11:00 uur gepland worden.

Locatie

Rotary Fun(d) Bowling
(Bowling de Walvis)
Nieuwe Haven 235
3117 AB Schiedam

www.fundbowling.nl

walvis banen

Datum / tijd

Zaterdag 19 maart 2016, 14:00 – 16:00 uur

Meld u meteen aan!

Planning

vanaf 14:00 uur ontvangen we u om kennis te maken met elkaar én de deelnemers aan de Fundbowling (op dat moment zijn reeds ingeschreven teams bezig met hun ronde).

Vanaf 15:00 uur hebben we enkele banen gereserveerd voor deelnemers aan de Open Coffee die ter plekke een team vormen en/of individuele inschrijvingen.

U bent uiteraard van harte welkom om de overige teams aan te moedigen en/of alvast uw tickets te bestellen voor het eindfeest, dat vanaf 21:00 uur losbarst.

De opbrengst van deze Open Coffee (en gehele dag) gaat naar Stichting Jarige Job.

Meer informatie over Fundbowling, treft u hier.

Goede doel

Deze bijeenkomst staat in het teken van fundraising voor Stichting Jarige Job, de consumpties en eventuele deelname aan het bowlen en/of eindfeest zijn dus voor uw eigen rekening. De opbrengst gaat naar Stichting Jarige Job, die daarmee kinderen een verjaardagsbox kan schenken die anders, door de financiële situatie van het gezin, hun verjaardag niet zouden kunnen vieren. Doe dus mee, voor een leuke middag voor uzelf en een fantastische verjaardag voor kinderen!

Jarige Job Box

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren kunt u gratis in de omgeving of betaald langs de Nieuw Haven, klik hier voor een kaart met alle betaalde parkeergebieden in Schiedam.

Kosten?

Toegang is zoals gebruikelijk gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

De consumpties en deelname aan het bowlen, zijn ditmaal -in het teken van fundraising- voor eigen rekening:

Consumptie muntjes zijn ter plekke te koop voor € 2,50 per stuk

Individuele inschrijving voor Fundbowling (15:00 – 16:00 uur), slechts € 25 per persoon

De opbrengst gaat naar Stichting Jarige Job

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen, indien u uw product of dienst wil promoten doet u dat in overleg met de organisator.

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!