Uitnodiging Hoppe Schiedam 3-2-2017

Bij deze nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan de Open Coffee Schiedam op vrijdag 3 februari, wanneer we te gast zijn bij Hoppe Schiedam aan de Nieuwe Haven 103 in Schiedam.

Locatie

Hoppe Schiedam
Nieuwe Haven 103
3116AB Schiedam

www.hoppe-schiedam.nl

Datum / tijd

Vrijdag 3 februari 2017 van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

Hoppe Schiedam

Het monumentale pand uit 1858 heeft een historie passend bij Schiedam, want hier werd oa. Hoppe Jenever gedestilleerd. Inmiddels is het omgebouwd tot een sfeervolle evenementen locatie, geschikt voor vergaderingen, recepties en/of feesten, is het een officiële trouwlocatie en biedt het een Italiaans restaurant in het aansluitende “Pizze Pronto”.

Meld u meteen aan!

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

of check deze (downloadbare) routebeschrijving van Hoppe Schiedam.

Parkeren

Parkeren kan gratis aan de Nieuwe Haven en directe omgeving, maar let op richting het centrum dient er wel betaald te worden voor het parkeren, zie deze plattegrond: Parkeren in Schiedam (819 kB)

Komt u met de fiets? hiervoor zijn voldoende plaatsen aanwezig bij de ingang.

Kosten?

Toegang is gratis, het Open Coffee arrangement (koffie, thee, water) wordt u aangeboden door de gastlocatie. We vragen u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen, indien u uw product of dienst wil promoten, neemt u contact op met de organisator om de mogelijkheden te bespreken.

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!