Uitnodiging de Kuyper 22 mei

Bij deze nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan de volgende Open Coffee Schiedam op dinsdag 22 mei als we te gast zijn bij Koninklijke de Kuyper.

Koninklijke de Kuyper Schiedam logo

Locatie

Koninklijke de Kuyper B.V.
Buitenhavenweg 98
3113BE Schiedam

Datum/tijd

Dinsdag 22 mei 2012 van 9:00 tot 11:00 uur

Gratis Aanmelden

 

Koninklijke de Kuyper

Het begon allemaal in Limburg in Horst in 1695 met het maken van Kuipen en in de loop van de geschiedenis ging de familie De Kuyper ook de inhoud van de kuipen, jenever, maken.

Koninklijke de Kuyper Schiedam gebouwIn 1729 vestigde het bedrijf zich in Rotterdam en bijna twee eeuwen later, in 1911 werd de distilleerderij in Schiedam geopend en vestigde het bedrijf zich in Schiedam.

Al vroeg in de geschiedenis van het bedrijf werden de producten geëxporteerd, wat een vrij uniek kenmerk van het bedrijf is. Omstreeks 1920 begon De Kuyper ook likeuren te produceren en vandaag de dag is De Kuyper het grootste range likeuren merk ter wereld en wordt De Kuyper in meer dan 100 landen verkocht. Naast het merk De Kuyper zijn ook merken als Peachtree, Mandarine Napoléon, Schipperbitter, Dropshot, Oranjebitter en Warninks eigendom van Koninklijke de Kuyper.

Koninklijke de Kuyper Schiedam barGraag ontvangen we u in onze cocktail bar waar wij wekelijks bartenders uit de hele wereld trainen in het werken met de De Kuyper producten. Helaas serveren we op dit vroege tijdstip geen cocktails, maar wel zoals bij Open Coffee te doen gebruikelijk: koffie!

Route

Klik op “route” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Let goed op de borden of u dient te betalen voor het parkeren! Vrij parkeren is (beperkt) mogelijk voor de deur en verder richting industrie/waterweg. Meer naar het centrum kunt u (betaald!) parkeren bij bijvoorbeeld Bas v/d Heiden.

Rondleiding

Na afloop van de Open Coffee (ná 11:00 uur), wordt u in de gelegenheid gesteld om aan een rondleiding deel te nemen.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen. Wilt u gebruik maken van exclusieve promotie-mogelijkheden, neem dan contact op!

Aanmelden
Gratis Aanmelden

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook

Zegt het voort!