Uitnodiging Matrice 25-6-2019

Open Coffee Schiedam is dinsdagochtend 25 juni te gast bij een locatie die u wellicht op een andere manier kent, namelijk Matrice (uitvaartbegeleiding). Matrice won onlangs de Dutch Funeral Award. Naast informeel netwerken, zoals u gewend bent, kunt u zich door directeur/eigenaar Helen Teunissen en haar team laten informeren over deze niet alledaagse onderneming, de schitterend gelegen locatie en praktische zaken die voor u als ondernemer van belang zijn. Kortom, laat u verrassen tijdens deze Open Coffee-bijeenkomst en meld u nu meteen aan!

Locatie

Matrice
Prins Bernhardlaan 121
Schiedam

Matrice.nl

Datum/tijd

Dinsdag 25 juni 2019 van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren kan (gratis) in de nabije omgeving.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Aanmelden

Meld u meteen aan!

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, banners, etc. uit te stallen.
Er worden per evenement exclusief aan enkele ondernemingen/instellingen de mogelijkheid geboden zich te presenteren (neem contact op voor de mogelijkheden).

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!