Uitnodiging Monuta 27 nov.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende Open Coffee Schiedam, we zijn op dinsdag 27 november te gast bij Monuta Schiedam.

Monuta Schiedam gebouw Monuta Schiedam Entree hal

Veel mensen kennen de locatie, maar nu bieden we u de gelegenheid om eens op een hele andere manier kennis te maken met de organisatie, onder het genot van een bakje koffie… én een plak cake.

Locatie

Monuta Schiedam
Burgemeester Honnerlage Gretelaan 377
3118BA Schiedam

[klik hier voor website]

Datum/tijd

Dinsdag 27 november 2012 van 9:00 tot 11:00 uur

Gratis Aanmelden

Monuta

Monuta Schiedam heeft een prachtig uitvaartcentrum aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan met 3 rouwkamers, een 24 uur kamer en een grote aula annex koffiekamer.

Monuta heeft ruime ervaring in het regelen en verzorgen van uitvaarten, volgens de meest uiteenlopende wensen. De dienstverlening van Monuta kenmerkt zich door: enorme betrokkenheid en persoonlijke benadering. Maar zo zijn zij er ook voor de mensen in voor en nazorg.

Tijdens de bijeenkomst zijn alle ruimten (die voor deze gelegenheid vrij worden gehouden) te bezichtigen en indien gewenst wordt er persoonlijk uitleg gegeven.

Monuta logo

Route

Klik op “route” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren kunt u gratis op het terrein en/of de nabije omgeving.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen. Wilt u gebruik maken van exclusieve promotie-mogelijkheden, neem dan contact op!

Aanmelden
Gratis Aanmelden

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook

Zegt het voort!