Uitnodiging Novotel 14-sept

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende Open Coffee Schiedam, we zijn op vrijdag 14 september te gast bij Novotel Rotterdam-Schiedam

 

Novotel Rotterdam-Schiedam logo

 

Locatie

Novotel Rotterdam-Schiedam
Hargalaan 2
3118JA Schiedam

[klik hier voor website]

Datum/tijd

Vrijdag 14 september 2012 van 9:00 tot 11:00 uur

Gratis Aanmelden

Novotel Rotterdam-Schiedam

Novotel Rotterdam-Schiedam is in 2010 prachtig verbouwd en is de ideale uitvalsbasis voor een snelle bespreking, zakelijke lunch, vergadering of een gezellige borrel.

Uw auto staat kosteloos op onze ruime parkeerplaats. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van WiFi-internet.

Wij beschikken over 4 koppelbare vergaderzalen (max. 180 personen) met daglicht, een gezellige bar en restaurant, waar de nadruk ligt op verse seizoensproducten en gezonde maaltijden. Op ons ruime terras kunt u heerlijk lunchen of in de zon met een verfrissend drankje bijkomen van een heerlijke dag.

Route

Klik op “route” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Bij het hotel kunt u gratis parkeren (120 plaatsen), als alternatief kunt u van het parkeerterreinen bij de sportvelden of Margriethal gebruik maken, eventueel kunt u ook (betaald) parkeren bij het ziekenhuis aan de overzijde.

Op slot, buit eruit! Laat geen Laptops e.d. achter in uw auto!
Op slot, buit eruit! Laat geen Laptops e.d. achter in uw auto!

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen. Wilt u gebruik maken van exclusieve promotie-mogelijkheden, neem dan contact op!

Aanmelden
Gratis Aanmelden

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook

Zegt het voort!