Uitnodiging ONS-gebouw 6 maart 2019

Open Coffee Schiedam is woensdagochtend 6 maart te gast bij een ‘oude bekende’. Veel Schiedammers kennen ‘de ONS’ namelijk nog als het gebouw van de Openbare Nutsbedrijven Schiedam; dé plek waar ze vroeger hun energierekening gingen betalen. Hoe mooi is het dat vanuit deze plek gewerkt wordt aan nieuwe energie voor de A20-zone! Het ONS-gebouw is aangewezen om de komende tijd als een van de aanjagers voor de A20 zone te fungeren. Dit houdt in dat we hier werk- en kantoorruimte bieden aan start-ups, scale-ups en innovatieve bedrijven die werken aan duurzame business in de breedste zin van het woord. We laten u deze Workspot locatie graag beter zien.

Locatie

ONS-Gebouw / Workspot
van Heekstraat 15
3125BN Schiedam

Datum/tijd

Woensdag 6 maart 2019 van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren kan (gratis) voor het pand en/of in de nabije omgeving. Bij drukte adviseren we het parkeer terrein bij de voormalige Karwei te gebruiken.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Aanmelden

Meld u meteen aan!

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, banners, etc. uit te stallen.
Er worden per evenement exclusief aan enkele ondernemingen/instellingen de mogelijkheid geboden zich te presenteren (neem contact op voor de mogelijkheden).

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!