Uitnodiging Open Coffee + Ondernemend Borrel, Theater aan de Schie, 6-9-2018, 17:00-19:00

U bent uitgenodigd om deel te nemen aan een zeer bijzonder Open Coffee / Ondernemend-borrel op donderdagmiddag 6 september, wij ontvangen u dan graag op het toneel van Theater aan de Schie. Tijdens deze bijeenkomst wordt de nieuwste editie van het magazine Ondernemend SVM uitgereikt, worden de toekomst plannen van “Open Coffee” bekend gemaakt en verrassen we u met nog meer leuke / interessante activiteiten, kortom dit wilt u niet missen! Meld u nu meteen aan!

Locatie

Theater aan de Schie
Stadserf 1
3111EE Schiedam

theateraandeschie.nl

Datum/tijd

Donderdag 6 september 2018 van 17:00 tot 19:00 uur (LET OP, andere tijd dan gebruikelijk!)

Meld u meteen aan!

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Bereken route

Parkeren

Parkeren kan betaald in de omgeving.

We adviseren u te parkeren in de ABC-garage aan de Kreupelstraat 27 (1e uur gratis), meer informatie over de parkeermogelijkheden in Schiedam (centrum), treft u hier aan.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Aanmelden

Meld u meteen aan!

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, banners, etc. uit te stallen.
Er worden per evenement exclusief aan enkele ondernemingen/instellingen de mogelijkheid geboden zich te presenteren (neem contact op voor de mogelijkheden).

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!