Uitnodiging SHOP Hoogstraat 140, 11-7-2018

U bent hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Open Coffee Schiedam op woensdag 11 juli 2018, wij ontvangen u dan graag bij SHOP Schiedam op de Hoogstraat 140 – 142 te Schiedam.

SHOP Schiedam is een samenwerkingsverband tussen Centrummanagement Schiedam, Rabobank Rotterdam, D&S Groep en Gemeente Schiedam, met als doel de binnenstad aantrekkelijk te maken voor ondernemers.

Locatie

SHOP Schiedam
Hoogstraat 140-142
3111HM Schiedam

shopschiedam.nl

Datum/tijd

Woensdag 11 juli 2018 van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren kan (betaald) in de nabije omgeving (bijvoorbeeld ABC-garage of Koemarkt-garage, met korte wandeling), meer informatie over de parkeermogelijkheden in Schiedam (centrum), treft u hier aan.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Aanmelden

Meld u meteen aan!

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, banners, etc. uit te stallen.
Er worden per evenement exclusief aan enkele ondernemingen/instellingen de mogelijkheid geboden zich te presenteren (neem contact op voor de mogelijkheden).

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!