Uitnodiging Sportpark Willem-Alexander 5-7-2017

Bij deze nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Open Coffee Schiedam op woensdag 5 juli in het Sportpark Willem-Alexander. Het Sportpark is gesitueerd op het dak van de A4, ontworpen door Moederscheim Moonen Architects en wordt gebruikt door de volgende verenigingen: vv Kethel Spaland, Ballet- en Dansstudio Schiedam, Handbalvereniging Ventura, SV&HV Schiedam, Schiedam Cricketstad en atletiekverenigingen die gebruik maken van de 130 meter indoor baan.

Locatie

Sportpark Willem-Alexander
Zoomweg 2
3123EP Schiedam

TIP: Mocht uw navigatie de Zoomweg niet kunnen vinden of u de wijk in sturen, zoek dan naar Brederoweg en volg daar vandaan de borden

www.sportpark-willemalexander.nl

Datum/tijd

Woensdag 5 juli van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

Route

TIP: Mocht uw navigatie de Zoomweg niet kunnen vinden of u de wijk in sturen, zoek dan naar Brederoweg en volg daar vandaan de borden

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route

Parkeren

Parkeren is op de locatie mogelijk.

Kosten?

Toegang is gratis, wel even aanmelden AJB. De consumpties dienen door u te worden afgerekend en komen ten goede aan vv Kethel Spaland.

Aanmelden

Meld u meteen aan!

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, banners, etc. uit te stallen.
Er worden per evenement exclusief aan enkele ondernemingen/instellingen de mogelijkheid geboden zich te presenteren (neem contact op voor de mogelijkheden).

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!