Uitnodiging Stedelijk Museum Schiedam 3-11-2017

Bij deze nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Open Coffee Schiedam op vrijdag 3 november in de kapel van het Stedelijk Museum Schiedam en kennis met de tentoonstelling “Sticky Business” en uw collega-ondernemers uit Schiedam (en omstreken).

Locatie

Stedelijk Museum Schiedam
Hoogstraat 112
3111HL Schiedam

www.stedelijkmuseumschiedam.nl

Datum/tijd

Vrijdag 3 november van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

 

Likken aan kunst

Bezoekers kunnen ook likken aan kunst. De vrouwenbeelden van de Australiër Joseph Marr smaken naar cola, fanta, drop en framboos. En op verschillende plekken ruikt het naar snoep, chocolade, gebrande suiker en bijenwas. In de loop van de tentoonstelling transformeren sommige kunstwerken. Uit het werk van de Zwitser Jonas Etter druppelt gebrande suiker op de grond, waardoor het langzaam vergaat. De stalagmieten van bijenwas van Driessen & Verstappen groeien juist dankzij een druppelmachine aan het plafond.

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren kan (betaald) in de diverse parkeergarages in de omgeving:

Parkeergarage: ABC-complex:
Kreupelstraat 27
3111 NL Schiedam

Parkeergarage: de Nieuwe Passage
Broersvest 1a
3111 EA Schiedam

Voor overige parkeermogelijkheden, zie deze kaart van de Gemeente Schiedam: Parkeren in Schiedam (819 kB)

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Aanmelden

Meld u meteen aan!

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, banners, etc. uit te stallen.
Er worden per evenement exclusief aan enkele ondernemingen/instellingen de mogelijkheid geboden zich te presenteren (neem contact op voor de mogelijkheden).

 

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!