Uitnodiging Thermen Holiday 9-6-2015

Bij deze nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan de Open Coffee Schiedam op dinsdag 9 juni. We zijn dan te gast bij Thermen Holiday, hét sauna en wellness resort van onze regio.

Locatie

Thermen Holiday
Prinses Beatrixlaan 10
3121JN Schiedam

www.thermenholiday.nl

Datum / tijd

Dinsdag 9 juni 2015 van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

Sfeerimpressie

Zwembad1 Aquariumsauna AromaMassage2 Banjasauna1 Bibliotheek Diner1 Hammam1 Jungletuin1 Kelosauna2 Manicure1 Paalsauna1

Kleding?

Thermen Holiday staat bekend als sauna en wellness resort, maar u hoeft daar in uw kledingkeuze geen rekening mee te houden, we gebruiken namelijk een deel van het restaurant en blijven normaal gekleed (om maar meteen deze -veelgestelde- vraag te beantwoorden ;-))

De overige gasten van Thermen Holiday, zullen die dag gekleed zijn in badkleding, maar toch vragen we u om “voorzichtig” te zijn met het maken van foto’s en het plaatsen op social media.

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren kan (gratis) in de nabije omgeving. We adviseren om gebruik te maken van het grote parkeerterrein (bij de Basic-Fit).

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen, indien u uw product of dienst wil promoten doet u dat in overleg met de organisator.

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!