Uitnodiging XPO010 vrijdag 1 maart

Op vrijdag 1 maart staat dé zakelijke beurs van onze regio gepland, namelijk XPO010. Deze beursdag zal aanvangen om 9:00 uur met de Open Coffee Schiedam in het Lentiz | Life College, u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

XPO010 Lentiz | Life College

Locatie

XPO010.nl
Lentiz | Life College
Parallelweg 401
3112NA Schiedam

Datum/tijd

Vrijdag 1 maart vanaf 9:00 uur

Gratis Aanmelden

Life college entree-zijde

Life college beursvloer

Route / Parkeren

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Volg bij aankomst de aanwijzingen van de verkeersregelaars op, zij wijzen u op de beschikbare parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

Het Lentiz | LIFE College is nabij Station Schiedam Centrum gesitueerd, hét OV-knooppunt van Schiedam, met trein, bus, tram én metro-verbindingen naar de regio. OV-reisinformatie, treft u aan via: 9292.nlVanaf de achterzijde Station, loopt u rechtsaf richting  het Lentiz | Life college.

Fiets

De locatie beschikt over een ruime fietsenstalling onder het pand.

 

XPO010.nl

Het beursconcept XPO010 maakt het mogelijk om uw bedrijf op een laagdrempelige manier, optimaal te promoten op een geweldige locatie met uniek uitzicht over de A20. Gedurende de gehele dag (9:00 – 21:00 uur) zullen diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals: Open Coffee Schiedam, workshops / presentaties en netwerkbijeenkomsten.

Meer info: http://www.xpo010.nl/

Lentiz | Life College

Het Lentiz | LIFE College is een VMBO-/MBO-school, gesitueerd op het bedrijventerrein Schieveste en maakt onderdeel uit van de Lentiz onderwijsgroep. Het bijzondere pand is vorig jaar in gebruik genomen en biedt onderdak en diverse opleidingen.

Meer info: http://www.lentiz.nl/lifecollege

Kosten?

Toegang is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is, zoals gebruikelijk tijdens onze bijeenkomsten, toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen.

Écht professioneel promoten doet u door gebruik te maken van een stand. Weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op!

Aanmelden
Gratis Aanmelden

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook

Zegt het voort!