Uitnodiging Irado 28 november

Bij deze nodig ik u van harte uit om aanwezig te zijn bij de Open Coffee Schiedam op donderdag 28 november bij onze partner Irado.

Locatie

Irado
(Industrieterrein ’s Gravelandse Polder)
Fokkerstraat 550
3125 BE Schiedam

www.irado.nl

Datum / tijd

Donderdag 28 november van 9:00 tot 11:00 uur

Gratis Aanmelden

Irado logo

Naast het ophalen van het huisvuil doet Irado veel meer, zoals specialistische reiniging, groenvoorziening, beheer van bruggen en sluizen, etc. Meld u nu aan, kom langs op 28 november en maak kennis met deze veelzijdige onderneming.

Hulpvraag

Irado reikt u graag de helpende hand om uw netwerk te versterken, hiertoe vragen we u bij het aanmelden te vermelden wie of wat u zoekt. Stel uw vraag zo specifiek mogelijk, dus niet “ik zoek nieuwe klanten”, maar bijvoorbeeld “ik wil in contact komen met …” of “ik zoek een ingang bij …”, wellicht kunnen we u tijdens de bijeenkomst verder helpen.

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

Parkeren

Parkeren (gratis) kan op het terrein of de nabije omgeving in de daartoe bestemde parkeervakken.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen.

Gratis Aanmelden

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!

Irado vuilniswagens