Verslag BGS 7 juli 2011

Ondanks de vakantieperiode waren de ondernemers uit de regio weer in grote getale aanwezig bij de Open Coffee Schiedam. Van te voren hadden 75 personen zich aangemeld, dus het was weer gezellig druk met een zeer divers gezelschap van bezoekers.

Na iedereen welkom geheten te hebben, was het woord aan John Starre (accountmanager bij BGS), waarin hij in het kort een introductie gaf over de onderneming en werkzaamheden. Na afsluitend de huishoudelijke mededelingen en korte ‘infomercial’ waren de bezoekers vrij om contacten te leggen/onderhouden.

Rondleiding
Na afloop van de Open Coffee (rond 11:00 uur) heeft ongeveer de helft van de bezoekers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het pand en de werkzaamheden beter te bekijken tijdens een rondleiding. Voor de mensen die hier geen tijd meer hadden (het blijven immers ondernemers) was er een DVD beschikbaar. Mocht u alsnog beter kennis willen maken met BGS, neem dan contact op met John Starre: 010-204 10 23 of j.starre@bgs-schiedam.nl, een brochure van BGS, treft u hier aan.

Voor de bezoekers waren diverse zaken beschikbaar om mee te nemen:

  • DVD met introductiefim BGS
  • Kalender (een van de vele producten die gemaakt worden bij de BGS)
  • De Binnenkant (Schiedams ondernemersmagazine)
  • Magazine Business op het water (5 oktober Schiedam)
  • Startop leaflet (ondernemersprijs voor starters)
  • Diverse pennen, kaarten, etc.

Hartelijk dank aan BGS en de medewerkers die het mogelijk hebben gemaakt om bij hen te gast te zijn en dan met name John Starre, Carolien van de catering, Gladys, Boni & Frank aan de receptie en Laura Zwaneveld voor het maken van de foto’s.

Gezien de grote opkomst, de vele positieve reacties die we tijdens en na afloop van de bijeenkomst hebben mogen ontvangen én de aanmeldingen die inmiddels alweer binnenkomen voor de volgende bijeenkomst (én locaties!), vervult Open Coffee Schiedam duidelijk een behoefte.

Graag tot ziens bij de volgende bijeenkomst op donderdag 1 september bij de Rabobank Schiedam-Vlaardingen.

Foto’s (behalve de eerste en de laatste) gemaakt door Laura Zwaneveld (Lauranet.nl)

[klik op onderstaande foto’s voor vergroting]

BGS pand