Verslag BGS Fokkerstraat 4-7-2013

Ondanks de “vakantie”-periode, wisten weer veel ondernemers de Schiedamse Open Coffee te vinden. Enkele ondernemers waren de Nederlandse “zomer” zo zat dat ze zich hadden afgemeld om toch nog een weekje lastminute de zon op te zoeken, achteraf bleek dit nergens voor nodig, want het was een stralende dag.

Om de link naar het Maasboulevardfeest te leggen, waarmee wordt samengewerkt, was met een dikke knipoog een echte grasmat neergelegd, met daarop de tijdens het feest te winnen Nissan Pixo.

De loods waar normaal gesproken de groenafdeling hun gereedschap zoals grasmaaiers e.d. stalt, was voor de gelegenheid omgebouwd tot de bijeenkomst-ruimte.


Foto’s gemaakt door Jeroen Akershoek

Namens BGS was het woord aan interim directeur Paul Mekking, die kort vertelde over het uitgebreide diensten aanbod van de BGS.

Na het bedanken van de medewerkers die de bijeenkomst mogelijk hadden gemaakt, sloot organisator John Smits -zoals gebruikelijk- af met enkele interessante bijeenkomsten/evenementen, zoals de Koopzondag in combinatie met Dogday in het centrum, het Maasboulevardfeest en uiteraard de volgende Open Coffee Schiedam.

Als afsluiter van het officiële gedeelte werd iedereen gewezen op het bedankje dat de deelnemers mee naar huis konden nemen, een heuse pallet(!) papier, die werd binnengereden door een heftruck.

Tegen het einde van de bijeenkomst hebben twee groepen een korte rondleiding gekregen door de hal van de houtafdeling, waar de zaag-, frees- en lamineermachines aan het werk waren. Mocht u een langere rondleiding willen of willen bespreken of de BGS iets voor uw onderneming kan betekenen, neem dan contact op via: www.bgs-schiedam.nl en/of telefoonnummer: 010-204 10 00

MBF TV

Tijdens de bijeenkomst zijn ook opnamen gemaakt voor het online videokanaal van het Maasboulevardfeest (MBF TV) hier hun verslag:

Graag tot op het Maasboulevardfeest en de volgende Open Coffee Schiedam, op donderdag 26 september zijn we te gast bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen.