Verslag CBK Wennekerpand 13-3-2012

Tijdens de maart 2012 editie van de Open Coffee Schiedam waren we te gast bij het CBK (Centrum Beeldende Kunst) in het Wennekerpand, dat sinds vorig jaar dienst doet als cultuurverzamelgebouw.

Ook deze gastlocatie wist u weer massaal te vinden, zodat we ruim 130 deelnemers mochten verwelkomen. De koffie werd net als tijdens de vorige bijeenkomst (Kalfsbeek MINI), verzorgd door the Coffee Factory.

De deelnemers werden welkom geheten door organisator John Smits en coördinator CBK Annerieke Kooi.

Annerieke introduceerde kort de activiteiten van het CBK. U kunt bij het CBK terecht voor organisatie van culturele (educatie) projecten en kunstuitleen, maar ook voor adviezen over de juiste collectie voor uw onderneming. Vraag de brochure “kunst in bedrijf” aan via info@CBKSchiedam.nl, 010-4709827 of ga eens langs (woensdag tot zaterdag van 12:00 tot 17:00, of op afspraak)

Het “officiële gedeelte” werd door John afgesloten met het wijzen naar enkele interessante activiteiten. Het Wennekerpand heeft een jeneverhistorie, dit vormt een mooi bruggetje naar de volgende aankondigingen; het Jeneverfestival dat komende weekend plaats zal vinden (17/18 maart) en de volgende gastlocatie, namelijk Koninklijke de Kuyper op 22 mei (meldt u meteen aan!)

De daarop volgende Open Coffee Schiedam staat gepland op 3 juli (kunt u alvast reserveren in uw agenda). Tevens werd een tipje van de sluier opgelicht met betrekking tot de samenwerking die is aangegaan met het Maasboulevardfeest (6, 7 & 8 juli), hierover zal tijdens de volgende bijeenkomsten meer bekend worden gemaakt.

Klik op de foto’s voor vergroting/diashow

Na afloop van de bijeenkomst (ca. 11:00) werd de mogelijkheid geboden om een rondleiding te volgen. Was u niet in de gelegenheid, maar wilt u toch beter kennis maken met het pand, de daarin gevestigde activiteiten en de mogelijkheden, neem dan contact op met Henk Kuipers via info@wennekerpand.nl of 010-4260445.

Bij vertrek kreeg iedereen een goodiebag mee met informatie over de activiteiten van het CBK en de overige activiteiten binnen het Wennekerpand.

Afgaand op de vele enthousiaste reacties van de deelnemers, mogen we deze Open Coffee Schiedam weer als zeer geslaagd beschouwen.

Na afloop van de bijeenkomst werden onder alle ingeleverde visitekaartjes drie prijzen verloot. Zo krijgt Johan van Dalen (Ad InPro) een jaarabonnement op de kunstuitleen cadeau, Inge Wentink (Adecco) mag een hoogdruk van Michel Snoep in haar kantoor hangen en Maikel Abspoel (zQence) kan een “wachtende spijker” van Nynke Sybrandy tegemoet zien. Naast interessante contacten kunt u dus ook leuke prijzen opdoen tijdens de bijeenkomst.

Hartelijk dank aan alle medewerkers die het mogelijk hebben gemaakt om deze bijeenkomst tot een succes te maken.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste deelname en graag tot de volgende keer, op dinsdag 22 mei bij Koninklijke de Kuyper.