Verslag Hoogstraat 85 16-1-2014

Ondanks de slechte weersvoorspellingen, was het toch weer een vol (geel) huis, tijdens de bijeenkomst op de Hoogstraat 85.

Centrummanager Phons Ockerse aan het woordNamens Stichting Centrummanagement Schiedam nam Centrummanager Phons Ockerse het woord en wees de aanwezigen op de ontwikkelingen in en rond het centrum. Tevens werden de buren van Supervlaai bedankt voor de lekkere hapjes bij de koffie.

Organisator John Smits bedankt aanwezigen en geeft korte updateJohn sloot zoals gebruikelijk af met een korte update en het wijzen op interessante evenementen voor de bezoekers.

Sinds de vorige bijeenkomst is het partnership met Irado verlengd en is de Rabobank gefuseerd met Rotterdam en gaat zij verder onder de naam Rabobank Rotterdam, de nieuwe rayondirecteur voor Schiedam Vlaardingen Dave de Held was aanwezig.

Evenementen waarop gewezen werd, waren (diezelfde avond nog) de Gunborrel in het Deltahotel Vlaardingen en People’s Business in het WTC Rotterdam. Voor velen dus een drukke netwerkdag.

De volgende Open Coffee Schiedam, die zal plaatsvinden bij SVV Schiedam op donderdag 6 maart, klik hier voor meer informatie.

Xpo010.nl de regionale zakelijke beurs op 18 april, die start met een Open Coffee en waar u de gehele dag terecht kunt voor interessante bedrijven, workshops, etc. en die in het teken zal staan van ONTMOETEN / NETWERKEN / VERBINDEN.

Onthulling nieuwe huisstijl Xpo010Tijdens deze bijeenkomst werd tevens de nieuwe huisstijl onthuld, die in samenwerking met Joost van Daalen is ontwikkeld. Mocht u meer informatie willen, kijk dan op xpo010.nl en/of neem contact op, ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hartelijk welkom Drukke bijeenkomst   Hoge opkomst Hoogstraat is tegenwoordig ook goed per fiets bereikbaar Intensieve gesprekken Koffie met een lekker hapje van Supervlaai Onder het genot van een bakje koffie  Rotaryclub Schiedam was goed vertegenwoordigdEr werden meteen afspraken gemaaktVisitekaartjes uitwisselen Te gast in het gele pandpresentje van het centrummanagement voor de aanwezigen Verrassing bij vertrek Die appel wil ikGezonde snack voor onderweg

 

Mede namens het centrummanagement en de winkeliers, nodig ik u van harte uit om vaker een rondje door de stad te maken en zo de lokale ondernemers te steunen.

Meer informatie over de activiteiten van het Centrummanagement, check: www.schiedamcentrum.nl

Graag wijs ik u op de volgende bijeenkomst die gepland staat op donderdag 6 maart bij Voetbalvereniging SVV in het Hargapark, klik hier voor meer informatie en de regionale zakelijke beurs Xpo010.nl die op vrijdag 18 april zal plaatsvinden. Graag tot ziens!