Verslag Irado 3-11-2011

De belangstelling was wederom overweldigend, het was de eerste Open Coffee Schiedam met ruim over de 100 deelnemers(!)

Bij aankomst konden de gasten meteen kennismaken met één van de activiteiten van Irado, namelijk de bewegwijzering op het terrein, die speciaal voor deze gelegenheid was gemaakt.

Na ontvangst bij de receptie konden de gasten in de omgebouwde kantine, niet alleen een bak koffie krijgen, maar ook een heerlijk ontbijtje.

Na het welkomstwoord werd door accountmanager Dennis Rook verteld over de activiteiten van Irado. Iedereen kent hen natuurlijk van de afvalinzameling, maar ze bieden veel meer “van gevel tot gevel”, zoals:

  • Groenonderhoud
  • Gevelreiniging
  • Reinigen parkeerterreinen
  • Strooidiensten
  • Specialistische reiniging (bijv. olie morsingen)
  • Ontruimingen
  • Bebording
  • Etc.

Hierna wees organisator John Smits de aanwezigen op enkele interessante evenementen voor ondernemers:

za 5-11 Startersdag KvK (Beurs-WTC Rotterdam)

wo 16-11 Kofferbakverkoop (Ahoy)

Di 17 & wo 18-1 Business Point Schiedam (Grote kerk)

Do 19-1 Open Coffee Schiedam (Kalfsbeek BMW/MINI)

6/7/8-7 Maasboulevardfeest (Schiedams volksfeest met 45.000 bezoekers, mooie gelegenheid om uw bedrijf te promoten)

Rond 11:00 uur was de bijeenkomst afgelopen en werd door enkele bezoekers nog gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot het volgen van een rondleiding. Indien u geen tijd had, maar tóch eens beter kennis wil maken met de organisatie, dan kunt u contact opnemen, met:

Dennis Rook: d.rook@irado.nl of 06-12 98 02 52

Rob Emrich: r.emrich@irado.nl of 06-51 31 31 53

Hartelijk dank aan alle deelnemers, de Irado-medewerkers (met name Dennis Rook en Rob Emrich voor hun enthousiaste inspanningen) en de catering voor het tot een succes maken van dit evenement.

(Klik op de foto’s voor vergroting)

Parkeerverbod uitgezonderd bezoekers Open CoffeeBewegwijzeringParkerenOntvangstOpgeruimde start met lekker ontbijtGezellig drukDennis Rook licht activiteiten Irado toeWelkomstwoord door John SmitsGoede sfeerInteressante gesprekkenDiverse bezoekers; van grijs pak...... tot poloshirt, iedereen is welkomRolcontainer uit plantaardig materiaalRondleidingTot de volgende keer!

De volgende Open Coffee Schiedam zal plaatsvinden op 19 januari, dan bij gastlocatie Kalfsbeek BMW/MINI, voor meer informatie en aanmelden, klikt u hier.

Blijf op de hoogte via deze site, Twitter, LinkedIn en/of Facebook.