Verslag Kalfsbeek MINI 19-1-2012

Ondernemend Schiedam was weer massaal naar de Open Coffee gekomen, ondanks het herfstachtige weer en “parkeerproblematiek”. Dit maal werden de 120+ deelnemers gastvrij ontvangen in het MINI-pand van Kalfsbeek BMW/MINI aan de Karel Doormanweg.

Welkom bij Kalfsbeek MINI SchiedamBij aankomst werden de gasten welkom geheten door Amanda en Valerie en kregen zij een professioneel gezet bakje koffie aangeboden. Voor deze gelegenheid was The Coffee Factory ingeschakeld, uit de reacties en het totaal aantal geconsumeerde kopjes koffie, espresso en cappuccino, bleek dat dit de deelnemers heel goed is bevallen.

Welkomstwoord door John Smits (Open Coffee Schiedam) en Gilbert de Veth (Kalfsbeek BMW MINI)Om ca. 10 uur heette organisator John Smits de aanwezigen van harte welkom en wenste iedereen het allerbeste, zowel zakelijk als privé, voor het nieuwe jaar. Hierna was het woord aan Gilbert de Veth (verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de Kalfsbeek vestigingen) die in het kort het bedrijf presenteerde. Uiteraard bent u van harte welkom om eens rustig persoonlijk kennis te maken met het bedrijf, de medewerkers en de producten/diensten die zij te bieden hebben.

Aandachtig publiekAls afsluiting van het “officiële gedeelte” bedankte John alle medewerkers die het met hun enthousiasme mogelijk hebben gemaakt om deze bijeenkomst te organiseren, in het bijzonder Guus Wageveld, waarmee in de voorbereiding intensief is samengewerkt. Tevens werden de deelnemers gewezen op de volgende bijeenkomst die op 13 maart zal plaatsvinden bij wederom een interessante locatie, namelijk het CBK (Centrum Beeldende Kunst) in het Wennekerpand.

Rond 11 uur was de bijeenkomst afgelopen en begonnen de deelnemers opgewekt aan de rest van hun werkdag (op een enkele parkeerboete na). Ook dit maal weer heel veel positieve reacties mogen ontvangen, zowel tijdens de bijeenkomst als achteraf.

(Fotoverslag, klik op de foto’s voor vergroting)

Mocht u eens persoonlijk kennis willen maken met de mogelijkheden van Kalfsbeek BMW/MINI, neem gerust contact op met Guus Wageveld, via: 010-246 28 28

De volgende Open Coffee Schiedam zal plaatsvinden op 13 maart, dan bij CBK in het cultuurverzamelgebouw het Wennekerpand, voor meer informatie en aanmelden, klikt u hier.

Blijf op de hoogte via deze site, Twitter, LinkedIn en/of Facebook.

*UPDATE*

Amanda Koole helpt u graag bij uw MINI-vragenEnkele uren na de Open Coffee Schiedam-bijeenkomst is gastvrouw en MINI-verkoopster Amanda bevallen van een gezonde dochter. Van harte gefeliciteerd! (de eerste “Open Coffee”-baby? ;-))