Verslag KomKids DOKWRK 28-11-2019

Op donderdagochtend 28 november 2019 waren we te gast bij DOKWRK, de speciale techniek-BSO van KomKids, aan de Schoolstraat in Schiedam. Buiten werd men, ondanks de regen en wind, gastvrij opgewacht met een koffiekar, waar op bestelling de lekkerste kopjes koffie werden gemaakt.

Binnen kon men kennis maken met de locatie, de aanwezige lesmaterialen en de visie er achter. Medewerkers van KomKids omschrijven het als volgt:

Donderdag 28 november was een geslaagde Open Coffee. En dan hebben we het niet alleen over de koffie. Erg leuk om te zien dat iedereen, ondanks de regen, naar DOKWRK was gekomen. De sfeer was top en de mensen enthousiast. Het is gaaf om te zien dat veel van jullie oprecht geïnteresseerd zijn in DOKWRK. Dit is fijn en een bevestiging voor ons dat we op de goede weg zijn. 

Natuurlijk wachten jullie met smart (nog even in de Sinterklaassfeer) op de uitslag van de prijsvraag. Lof aan degene die de uitdaging zijn aangegaan. Wel liefst 5 mensen hebben het woord ontcijferd. Het antwoord is DOKWRK en de winnaar is getrokken door De Bijtjes (babygroep). Tromgeroffel…Soedjai Lalai jij bent de gelukkige. Neem even contact op met Lotte via lottevanvelzen@komkids.nl, zodat de prijs jouw kant op komt. 

Natuurlijk gaan we graag nogmaals met jullie in gesprek over DOKWRK. Heb je vragen? Gewoon vragen! 

Neem contact op met Yde Dragstra via ydedragstra@komkids.nl.

Dat het concept de aanwezige ondernemers erg aanspreekt, blijkt o.a. uit de contacten die gelegd werden én aan het digibord, dat ter plekke door Piet van de Water van Compete IT Solutions werd aangeboden. Wilt u weten hoe ook ú, vanuit uw onderneming en MVO-visie een bijdrage kunt leveren, neem dan contact op!

Prijsvraag
De deelnemers werd gevraagd een “code” te ontcijferen. In Lego-blokjes was in binaire code een woord gespeld, namelijk DOKWRK (gelezen van boven naar beneden, waarbij 1=A, 2=B, etc.)