Verslag Koninklijke de Kuyper 22-5-2012

Op 22 mei 2012 waren we met Open Coffee Schiedam te gast bij Koninklijke de Kuyper, het familiebedrijf dat sinds 1695 bestaat en al 101 jaar op de huidige locatie aan de Buitenhavenweg gevestigd is.

Koninklijke de Kuyper Schiedam logo

Het is het grootste (range) likeuren merk ter wereld en wordt in meer dan 100 landen verkocht. Naast het merk De Kuyper zijn ook merken als Peachtree, Mandarine Napoléon, Schipperbitter, Dropshot, Oranjebitter en Warninks eigendom van Koninklijke de Kuyper.

De deelnemers werden welkom geheten door John Smits (organisator Open Coffee Schiedam) en Ben van Doesburgh (CEO Koninklijke de Kuyper B.V.)

Ter afsluiting wees John nog op de komende evenementen die voor de deelnemers interessant kunnen zijn, zoals:

3 juli: De volgende Open Coffee Schiedam, waarbij we te gast zijn bij Open-/Chevrolet-dealer P.A. van der Kooij (aanmelden is reeds mogelijk!)

6,7 en 8 juli: Maasboulevardfeest, waarbij dit jaar voor het eerst een backstage VIP gedeelte wordt ingericht voor (zakelijke) gasten.

Voor overige evenementen verwijs ik u graag naar de agenda, waar u ook andere relevante activiteiten kunt vinden.

Er werden ook nog drie deelnemers verrast met een goedgevulde tas. Zo ziet u maar dat het loont u voor aanvang aan te melden en bij binnenkomst te laten registreren.

Dank gaat uit naar alle medewerkers van de Kuyper die de bijeenkomst mogelijk hebben gemaakt en dan met name Ingeborg en Marja voor hun goede zorgen.

Klik op de foto’s voor vergroting/diashow

Aan het einde van de bijeenkomst werd de mogelijkheid geboden om aan een rondleiding deel te nemen, waar gretig gebruik van werd gemaakt.

Om 11:00 uur werd de bijeenkomst afgesloten en omdat de ruimte vrij snel daarna weer nodig was voor een andere bijeenkomst hebben diverse deelnemers buiten in het zonnetje nog wat leuke gesprekken kunnen voeren. Bij vertrek kon men ook een mooi boekje “the story of de Kuyper” meenemen om thuis nog eens na te lezen.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste deelname en reacties! Graag tot de volgende keer, op dinsdag 3 juli bij P.A. van der Kooij en/of maak uw relaties attent op de bijeenkomsten van Open Coffee Schiedam.