Verslag Matrice 25-6-2019

Ondanks de tropische temperatuur wisten ondernemers de mooie locatie van Matrice aan de Prins Bernhardlaan in Schiedam te vinden.

Directeur/eigenaar Helen Teunissen heette iedereen van harte welkom en vertelde hoe zij eea met behulp van (deze ochtend ook aanwezige) accountant (Peter Breeman, MRVO Accountants en belastingadviseurs) en Notaris (Jeroen Krabbendam, van der Valk Netwerk Notarissen) heeft vastgelegd, mocht haar iets overkomen. Iets waarover ondernemers best eens dienen na te denken. In het najaar zal hierover een bijeenkomst worden georganiseerd, specifiek voor ondernemers, waar u uw vragen kwijt kunt aan experts. Datum volgt, neem contact op om op de hoogte te blijven.

Op 17 oktober zal in de stadsgehoorzaal in Vlaardingen een voorstelling worden opgevoerd; “Dan neem je toch gewoon een hond”. Drie actrices vertellen wat ze allemaal tegenkomen in het proces van rouwen.

Op de hoogte blijven van deze bijeenkomsten en/of beter kennis maken met de mogelijkheden van Matrice, neem gerust contact op.

Veel van de deelnemers maakte van de mogelijkheid gebruik om het pand beter te bekijken en vragen te stellen aan de aanwezige gastvrouwen.

Na afloop kregen alle deelnemers ook nog een “spiekbriefje” met praktische tips mee hoe het beste te handelen bij iemand in rouw. Het was een interessante bijeenkomst bij een gastvrije locatie.