Verslag Monuta 27-11-2012

Op 27 november waren we met de Open Coffee Schiedam te gast bij Monuta Schiedam, aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan 377.

Zoals u weet kunt u tijdens het aanmelden ook een “opmerkingen”-veld invullen, dit gebeurt zelden, maar tijdens de aanmeldingen voor deze bijeenkomst kwamen er toch regelmatig reacties voorbij als: “spannend”, “beladen locatie”, “apart”, etc.

Het schrok de bezoekers zeker niet af, met ca. 150 deelnemers was dit een van de drukst bezochte bijeenkomsten tot nu toe. Ook voor Monuta was het een mooie gelegenheid om zich eens op een andere manier aan de ondernemers te presenteren.

Rond tien uur werden de deelnemers kort toegesproken door organisator John Smits en Kees van Hoorn namens Monuta.

John wees de aanwezigen op het partnership dat onlangs met Irado is aangegaan en sloot af met een ieder alvast fijne feestdagen te wensen en te wijzen op enkele interessante activiteiten in de komende periode, te weten:

14 januari Coörporatiebijeenkomst Rabobank Schiedam-Vlaardingen in Theater aan de Schie (ook toegankelijk voor niet-leden) met als thema retail.

17 januari de volgende Open Coffee Schiedam, ditmaal bij de Bibliotheek Schiedam.

Op 1 maart organiseert John Smits dé zakelijke beurs voor Schiedam, XPO010.nl inclusief Open Coffee Schiedam bij Lentiz | Life college.

Tijdens de bijeenkomst werd de deelnemers de mogelijkheid geboden om de verschillende ruimten te bezoeken en/of vragen te stellen aan de aanwezige medewerkers.

Bij vertrek kreeg iedereen een “goodiebag” mee met informatie over de activiteiten van Monuta.

Hartelijk dank aan alle deelnemers, de medewerkers die de bijeenkomst mogelijk hebben gemaakt, met name Anette Kooij (zakelijke relaties) voor haar enthousiasme en inzet om er een succesvolle bijeenkomst van te maken.

Graag tot de volgende keer, op donderdag 17 januari zijn we te gast bij De Bibliotheek Schiedam of indien dat niet schikt 1 maart bij XPO010.nl