Verslag Novotel 14-9-2012

Op vrijdag 14 september waren we te gast bij Novotel Rotterdam-Schiedam aan de Hargalaan. Dit bood meteen de gelegenheid voor de mensen die normaal gesproken niet op dinsdag en/of donderdag kunnen om deel te nemen.

Ondanks dat we in de periode voorafgaand aan de bijeenkomst weinig “reclame” hadden gemaakt (ivm het maximale aantal deelnemers), waren ook nu weer de zalen goed vol. Velen waren verrast door het onlangs vernieuwde interieur.


De deelnemers werden welkom geheten door organisator John Smits en Ingrid de Vries General Manager Novotel Rotterdam-Schiedam. Ingrid vertelde kort over het hotel en nodigde iedereen uit om met hun volgende zakelijke afspraak en/of lunch langs te komen.

Het “officiële gedeelte” werd door John afgesloten met het wijzen op enkele interessante gebeurtenissen / bijeenkomsten:

Juli; Maasboulevardfeest
Afgelopen juli vond in de week van de vorige Open Coffee Schiedam het Maasboulevardfeest plaats. Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de jubileumeditie (25 jaar) van volgend jaar. Ideeën en bijdragen zijn van harte welkom.

Naast de gemeente is onlangs ook Rabobank Schiedam-Vlaardingen officeel partner geworden, wat in de praktijk betekend dat er intensiever zal worden samengewerkt, getuigen ook de aanwezige promotie.

29/30 september; Brandersfeesten
Bekend van de gondelvaart, maar dit jaar ook van de wereldrecordpoging LipDub en de stookmarathon in het jenevermuseum.

10 oktober; Business op het Water
Uiteraard is iedereen welkom als bezoeker, maar wellicht is het voor u ook interessant om uzelf daar d.m.v. een stand te profileren. Met vragen en/of boekingen kunt u bij ons terecht.

3 november; KvK Startersdag
De jaarlijkse startersdag van de Kamer van Koophandel, meer info: www.kvk.nl/startersdag

27 november; Open Coffee Schiedam
De volgende Open Coffee Schiedam staat gepland op dinsdag 27 november, wanneer we te gast zijn bij Monuta. Aanmelden is reeds mogelijk.

Gedurende de bijeenkomst en na afloop, kon men kennismaken met de mogelijkheden van het Novotel door middel van een korte rondleiding.

Was u niet in de gelegenheid, maar wilt u toch beter kennis maken, neem dan contact op met Marijke Lodder via Marijke.Lodder@accor.com of 06-27 08 11 08

Ook deze keer mochten we weer veel positieve reacties ontvangen. Hartelijk dank aan alle medewerkers die het mogelijk hebben gemaakt om deze bijeenkomst tot een succes te maken, met name Marijke die intensief bij het voortraject betrokken was.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste deelname en graag tot de volgende keer, op dinsdag 27 november bij Monuta.