Verslag ONS-gebouw 6-3-2019

De Open Coffee op 6 maart 2019 in het ONS-gebouw, was weer een geslaagde netwerkochtend waarin ontmoeting, heerlijke koffie, een rondleiding door het ONS-gebouw en ‘groen rijden’ centraal stonden.

(Koffie)Branderij Luijendijk uit Schiedam heeft gezorgd voor de koffie. Op de filterbar was de koffie van German Peña uit Colombia, een heerlijk zachte koffie met smaken van honing, hazelnoot en citrus. Op de espresso, geserveerd door Nederlands kampioen latte art, Anouk Rodenburg, een organische koffie uit Brazilie van Fazendas Klem.

Naast contacten opdoen, contacten aanhalen en koffie drinken, viel er ook wat te winnen! Tijdens de bijeenkomst werden uit alle ingeleverde visitekaartjes, twee winnaars gekozen, namelijk Vera Maan, die drie maanden lang gratis gebruik mag maken van de faciliteiten in het ONS-gebouw en Walter Brokx die een dag een volledig elektrische auto (Renault Zoë, Nissan Leaf of Nissan E-evalia) beschikbaar krijgt van Dorzo, voor een uitgebreide proefrit.

In navolging van de “Roadmap Next Economy” van het IKV eind vorig jaar, gaat oa Rabobank binnenkort een Circular Economy Challenge organiseren. Men is op zoek naar innovatieve bedrijven uit Schiedam, Vlaardingen of Maassluis, die ideeën hebben voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie. Meer informatie en aanmeldcriteria-/mogelijkheden volgen binnenkort.

De reacties op het ONS-gebouw waren positief! Door de rondleidingen en de presentatie van de plannen ontstond er een goed beeld van de plek die hier als aanjager voor de A20-zone gecreëerd wordt. Het ONS-gebouw biedt werkplekken met eventueel productieruimte voor innovatieve ondernemers die bezig zijn om nieuwe markten te veroveren of bestaande te verbeteren. Wil je meer weten en/of een rondleiding? Neem contact op met Workspot: 010-848 5370

Graag tot de volgende keer! (we sturen u de volgende uitnodiging binnenkort toe)

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!