Verslag P.A. van der Kooij 3-7-2012

Ondanks de vakantieperiode en wegwerkzaamheden voor de deur, waarvoor gelukkig door snel handelen van enkele netwerkcontacten een alternatieve parkeerlocatie geboden kon worden, was het weer gezellig druk in de showroom van Opel en Chevrolet-dealer P.A. van der Kooij.

De koffie en koek vond ook nu weer gretig aftrek. Rond 10:00 uur werd met een tik op de Claxon van de Ampera de aandacht getrokken voor het welkomstwoord.

Commercieel manager Ronald van Vessem heette de deelnemers welkom en vertelde kort over het inmiddels 60 jaar bestaande bedrijf P.A. van der Kooij. Speciaal voor de gelegenheid was een Kadett uit 1965 naar de showroom gehaald.

Na alle medewerkers bedankt te hebben die de bijeenkomst mogelijk hebben gemaakt wees organisator John Smits de aanwezigen op enkele interessante bijeenkomsten:

Het weekend van vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli staat in het teken van het Maasboulevardfeest (Schiedams volksfeest met 40.000-50.000 bezoekers). Dit jaar is voor het eerst een samenwerking aangegaan om ook de zakelijke relaties meerwaarde te bieden. Huidige relaties zijn uitgenodigd voor enkele besloten exclusieve evenementen. Wilt u er de volgende keer ook bij zijn, denk dan alvast na welke bijdrage u kunt leveren om er voor te zorgen dat jubileumjaar 2013 (25 jaar) een spetterend feest kan worden, we gaan graag met u in gesprek.

Vrijdag 14 september staat de volgende Open Coffee Schiedam op het programma, dan zijn we te gast bij Novotel Rotterdam-Schiedam (klik hier voor meer informatie). Aanmelden is vanaf heden mogelijk.

Op woensdag 10 oktober meert de 85meter lange Marlina aan de Maasboulevard aan voor de 9e editie van Business op het Water Schiedam. Mocht u vragen hebben over deelname / een stand willen afnemen en/of andere vragen hebben, laat het weten en we komen graag naar u toe om e.e.a. te bespreken en een passende aanbieding te maken.

Op dinsdag 27 november zal de laatste Open Coffee Schiedam van 2012 plaatsvinden, de (bijzondere) locatie houden we nog even geheim, maar reserveer deze datum alvast in uw agenda.

(Fotoverslag, klik op de foto’s voor vergroting)

Bij vertrek konden de aanwezigen e.e.a. mee naar huis nemen, zoals telefoonstandaard beschikbaar gesteld door de gastlocatie, Maasboulevardfeest festivalkrant en informatiekaarten m.b.t. Business op het Water.

Na afloop van de bijeenkomst werd uit alle ingeleverde visitekaartjes een winnaar getrokken die een weekend lang een elektrische Opel Ampera mag uittesten. Mickey van der Geugten van Octavalent is de gelukkige en zij zal binnenkort door de regio rijden in een opvallend bestickerde Ampera.

Mocht u eens persoonlijk kennis willen maken met het aanbod van P.A. van der Kooij en/of een proefrit willen maken, neem gerust contact op via: 010 – 46 210 33 of pavanderkooij.nl Voor vragen t.a.v. de leasemaatschappij VEMO, kunt u terecht via: 0174-624057 of vemolease.nl

Graag tot ziens op vrijdag 14 september bij de volgende Open Coffee Schiedam als we te gast zijn bij Novotel Rotterdam-Schiedam.

Blijf op de hoogte via deze site, Twitter, LinkedIn en/of Facebook.