Verslag Peugeot Eigenraam 14-5-2013

Op 14 mei 2013 waren we te gast bij de Peugeot-dealer van onze regio, Autoservice Eigenraam aan de Fokkerstraat/’s Gravelandseweg. Voor de gelegenheid was boven een deel van de showroom vrijgemaakt, waar gewoonlijk de nieuwe auto’s staan voor aflevering.
Foto’s gemaakt door Jeroen Akershoek:
Wethouder Peter Groeneweg (Economische Zaken) was ook aanwezig Contacten leggen onder het genot van een verse bak koffie Gezellig netwerken tussen de nieuwe Peugeots
Met behulp van de claxon van een in de showroom aanwezige RCZ, kregen we rond 10:00 uur de aandacht en heetten de bezoekers van harte welkom.
Gemeleerd gezelschap en interessante gesprekken Wederom hoge opkomst
Namens de gastlocatie nam Rob Eigenraam het woord, hij vertelde kort over de inmiddels 50 jarige historie van het bedrijf. Onder de ingeleverde visitekaartjes werd een weekend RCZ of Cabriolet (naar keuze) verloot, en de gelukkige winnaar was (eerstemaal) deelnemer Bas Arkensteijn, van de firma Veldon.
John sloot af met het bedanken van de medewerkers die het mogelijk hadden gemaakt dat we te gast waren en het vermelden van enkele evenementen:
Na afloop bleven er nog twee jassen over, één vergeten en één persoon had de verkeerde jas meegenomen. Gelukkig was dit door een oproep via twitter dezelfde avond nog opgelost.