Verslag Rabobank 26 september

Na de vakantieperiode hadden veel ondernemers zich weer aangemeld om de bijeenkomst bij de Rabobank Schiedam-Vlaardingen mee te maken. Zelfs zó veel, dat we de laatste week waren genoodzaakt om de inschijving te sluiten, in verband met de capaciteit van de locatie.

Rik Lagerwij en John Smits, schudden elkaar de hand om de verlenging van het partnership, tussen Rabobank en Open Coffee Schiedam, te bezegelenRik Lagerweij vertelde over de komende fusie met Rabobank Rotterdam en de verlenging van het partnership dat we samen vorig jaar waren aangegaan om het belang van een lokaal ondernemerschap te benadrukken.

In sommige gevallen kon meteen naar de juiste persoon verwezen worden voor meer informatieJohn sloot zoals gebruikelijk af met het wijzen op enkele evenementen/bijeenkomsten die interessant kunnen zijn voor de deelnemers, waarbij in sommige gevallen meteen verwezen kon worden naar de personen die meer informatie konden geven aan de deelnamers:

27-29 sept: Brandersfeesten, de 29e editie met openingsshow, met laser en vuurwerk, branderszwemtocht, braderie en nog vele andere activiteiten.

1 okt: discussie “Toekomst van retail in Schiedam” als onderdeel van de ondernemersavonden/-cursus van de Bibliotheek Schiedam in het pand aan de Hoogstraat 85.

1 okt: Coöperatie-bijeenkomst Rabobank Schiedam-Vlaardingen in Theater aan de Schie [alleen toegankelijk voor Rabobank-leden]

18 okt: gezamelijke borrel met het CBK ter gelegenheid van de start van het Fotofestival.

Het sinterklaaspaleis dat vanaf november weer van start gaat.

28 nov: de volgende Open Coffee Schiedam bij Irado, waar we op een interactieve wijze een steuntje in de rug geven op netwerkgebied.

De datum van de volgende xpo010 werd aangekondigd, namelijk 18 april 201418 april 2014 de volgende xpo010 in het Lentiz | Life College. De zakelijk beurs van Schiedam e.o. zal een iets ander programma krijgen om nog beter op de behoeften van exposanten en bezoekers aan te sluiten. Via www.xpo010.nl houden we u op de hoogte.

De foto’s zijn gemaakt door (inmiddels huisfotograaf) Jeroen Akershoek.

Ontvangst door medewerkers van Rabobank Schiedam-Vlaardingen De deelnemers werden goed verzorgd Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen Ook deze keer weer grote opkomst Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen Open Coffee Schiedam bij Rabobank Schiedam-Vlaardingen

De volgende keer (28 november) zijn we te gast bij Irado aan de Fokkerstraat Schiedam, klik hier voor meer informatie. Aanmelden is reeds mogelijk!