Verslag SHOP Hoogstraat Schiedam 11-7-2018

Vlak voor de zomervakantie kwamen de Open Coffee Schiedam-deelnemers, op 11 juli, nog eenmaal bij elkaar, tijdens de bijeenkomst bij SHOP Schiedam op de Hoogstraat 140-142, te Schiedam.

SHOP Schiedam is een samenwerkingsverband tussen Centrummanagement Schiedam, Rabobank Rotterdam, D&S Groep en Gemeente Schiedam, met als doel de binnenstad aantrekkelijker te maken voor ondernemers. Op deze locatie houden de diverse instanties kantoor op dinsdag, woensdag en donderdag en worden informatiebijeenkomsten georganiseerd met betrekking tot de binnenstad.

Stadsomroep Schiedam, maakte de volgende reportage:

Tijdens de Open Coffee, konden de deelnemers o.a. kennisnemen van de schetsvoorstellen ten aanzien van de nieuwe bestrating in de binnenstad.

Mocht u vragen hebben over retail in het centrum van Schiedam, loop eens binnen (dinsdag, woensdag of donderdag) of maak een afspraak bij SHOP Schiedam (Hoogstraat 140-142 Schiedam) info@shopschiedam.nl

 

Na afloop van de bijeenkomst is uit alle ingeleverde visitekaartjes, één winnaar gekozen; Hans Hekman mag binnenkort een letter-kunstwerk van Jacques Tange in ontvangst nemen.

 

Graag tot de volgende keer! (donderdag 6 september 17:00 – 19:00 uur in Theater aan de Schie, het beloofd een zeer bijzondere bijeenkomst te worden, dus meld u nu meteen aan!)

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

Zegt het voort!