Verslag Stedelijk Museum Schiedam Sticky Business 3-11-2017

Op vrijdag 3 november waren we te gast in het Stedelijk Museum Schiedam. We werden gastvrij ontvangen in de kapel/entreehal.

Namens het museum vertelde Nicole Theeuwes over de activiteiten, tentoonstellingen én mogelijkheden voor ondernemers.

Organisator John Smits, bedankte Nicole, Femke, Deirdre en alle medewerkers die deze bijeenkomst mogelijk maakte.

De bijeenkomst had als thema “Sticky Business” naar de gelijknamig tentoonstelling, maar het had ook een mooie link met zakelijk netwerken. De aanwezigen werd dan ook gevraagd om na te denken over hun “Sticky Story” het verhaal dat blijft plakken bij de gesprekspartners, na afloop van een netwerkbijeenkomst.

Tevens werd de campagne aangekondigd die op 8 november in het Nieuwe Stadsblad zou verschijnen waarin de Rabobank Marktteams worden voorgesteld in een interview over het partnership tussen Rabobank Rotterdam en Open Coffee Schiedam.

Uiteraard werd het “officiële gedeelte” afgesloten met het wijzen op de volgende Open Coffee’s (29 november in Maassluis en 17 januari in Schiedam).

Na afloop van de bijeenkomst werd de deelnemers de mogelijkheid geboden om de tentoonstelling “Sticky Business” te bekijken / beleven, waarvan veel mensen gebruik maakte.

Voor meer informatie over het Stedelijk Museum Schiedam en de activiteiten, check: www.StedelijkMuseumSchiedam.nl

Graag tot de volgende keer (op woensdag 29 november zijn we te gast bij de Haas Maassluis BV en 17 januari zijn we te gast bij Hockey Combinatie Schiedam).