Verslag SVV 6-3-2014

Bewegwijzering Open Coffee Schiedam bij SVV door IradoDoor duidelijke bewegwijzering, die speciaal voor de gelegenheid was geplaatst door officiële netwerkpartner Irado, wist men de Open Coffee locatie SVV in het Hargapark goed te vinden.

 

voorzitter Hans van Dijk heet bezoekers welkomNamens SVV (Schiedamse Voetbal Verenigingen) heette voorzitter Hans van Dijk de bezoekers welkom en vertelde kort over de rijke historie (110 jarig bestaan) en de activiteiten voor met name de jeugd die de club organiseert. Aangezien deze activiteiten betaald moeten Hans van Dijk vertelt over SVVworden, was er een vertegenwoordiging van de sponsorcommissie aanwezig. Ondernemers die willen sponsoren zijn van harte welkom, dat kan al vanaf een wedstrijdbal tot een complete tribune en alles daar tussenin. Neem voor meer informatie contact op met Anja van Hees

Jan Willem Jongebreur vertelt over de Businessclub van SVVDe onlangs opgerichte Businessclub werd door Jan Willem Jongebreur (Ormer ICT) toegelicht. Het is een netwerkclub van/voor ondernemers die de club ondersteunen, maar ook gezamenlijk enkele (besloten) activiteiten organiseren.

Organisator John, sloot af met partnernieuws, zo kon hij melden dan de Bibliotheek Schiedam onlangs partner is geworden en deel zal nemen aan Xpo010 om de activiteiten rondom de Bibliotheek voor Ondernemers te promoten.

Verder heeft Gemeente Schiedam aangegeven het partnership wederom te verlengen. Ook de samenwerking met het Maasboulevardfeest wordt voortgezet.

Huisfotograaf Jeroen Akershoek legde de sfeer wederom vast:

Open Coffee Schiedam te gast bij SVV De catering was goed verzorgd Iedereen dronk de koffie en thee van SVV ;-)) Op de achtergrond het landskampioen elftal van 1949 Onder de aanwezigen werd deze fiets verloot Netwerken onder de wedstrijdballen voor komend seizoen Netwerk gesprekken Gesprekken onder het genot van een kop koffie schaal met visitekaartjes, de verloten fiets en de bokaal voor het doelschieten Men kon onder begeleiding van hoofdtrainer Gerard van Ruitenberg doelschieten Het doelschieten viel nog niet mee Oei, net mis

 

LookTV was ter plaatse en maakte deze reportage:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1dzfoTQm7Qs[/youtube]
[klik icoon rechtsonder voor fullscreen weergave]

Blind een visitekaartje getrokken uit alle bezoekersTegen het einde van de bijeenkomst werd uit alle ingeleverde visitekaartjes, het kaart van Emiel Sprenger (Cloudadvies) getrokken en hij won daarmee de fiets, die door DSP beschikbaar was gesteld.

Uitreiking van de doel-schiet-bokaalMiko was niet alleen aanwezig om de koffie te verzorgen, maar deden ook mee aan het doelschieten en wonnen daarmee de bokaal, uitgereikt door hoofdtrainer Gerard van Ruitenberg.

 

Toelichting geven op de mogelijkheden van Xpo010Graag nodigen wij u uit voor de volgende Open Coffee Schiedam tijdens de zakelijke beurs Xpo010.nl op vrijdag 18 april 9:00-17:00 uur. Wilt u uw onderneming promoten tijdens Xpo010, neem dan contact op.