Verslag themabijeenkomst met Tom Coronel Retail en Ondernemerschap 5-5-2017

Met Tom Coronel op Pole Position!

Op vrijdagavond 5 mei, waren we met Open Coffee Schiedam te gast in het Theater aan de Schie te Schiedam, voor een speciale themabijeenkomst in het kader van retail en ondernemerschap.

Bezoekers werden ontvangen in de foyer, waar enkele lokale ondernemers zich presenteerden. Om ca. 20:00 uur werd men uitgenodigd om in de theaterzaal plaats te nemen, waar men werd welkom geheten door organisator John Smits.

De aanwezige ondernemers kregen een spectaculaire demo van het theater voorgeschoteld, met aansluitend het theaterstuk “BOKS!” over de soms conflicteerde belangen in retail, die gelukkig samen kunnen worden opgelost.

Ter afsluiting volgde het inspirerende verhaal van Tom Coronel over zijn eigen leven waarin hij altijd tot het uiterste gaat, als coureur, maar ook als retailer met diverse grote webshops en een fysieke winkel. Het verhaal kreeg extra impact door de vele praktische tips en voorbeelden.

Na afloop van de presentatie werd iedereen uitgenodigd om in de foyer na te borrelen (met een drankje én nieuwe ideeën!). Tevens werd hier de mogelijkheid geboden voor een rondleiding “achter de schermen” van het theater en een “selfie” met Tom Coronel.

Videoverslag van de bijeenkomst werd gemaakt door Brokxmedia

klik op afbeeldingen voor groter beeld:

Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door:

Feedback?

Was u erbij of juist niet, laat ons weten wat u er van vond en/of wat beter kan! Heeft u onderwerpen of ideeën voor een volgende themabijeenkomst, laat het ons weten en/of kom het vertellen tijdens de volgende Open Coffee- bijeenkomsten.